ΚΤΗΜΑΤΑ

Τα κτήματα δεξιώσεων αποτελούν πλέον μία ευχάριστη και διαδεδομένη εναλλακτική μορφή δεξίωσης ή οποιαδήποτε εκδήλωσης επιθυμείτε. Μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υψηλού επαγγελματισμού υπηρεσίες και από τα κτήματα δεξιώσεων στην Αθήνα, που έχει να σας προτείνει το TRCatering Experience και απολαύστε αυτό που με τόσο φροντίδα οργανώσαμε μαζί.
Ακόμα στα κτήματα δεξιώσεων μπορείτε να πραγματοποιήσετε και την διαδικασία του μυστηρίου δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό. Μερικά από αυτά τα κτήματα δεξιώσεων στην Αθήνα διαθέτουν εκκλησάκι εσωτερικά του χώρου του κτήματος.
 
Το TRCatering Experience εκτός από τις αίθουσες και χώρους δεξιώσεων διαθέτει και συνεργαζόμενα κτήματα δεξιώσεων στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα κτήματα δεξιώσεων μπορούν να φιλοξενήσουν από 30 έως 3000 άτομα αριθμού προσκεκλημένων ανάλογα της περίστασης της εκδήλωσης.
Μικρή ή μεγάλη εκδήλωση κάποιο event, happening και οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής ή εταιρικής εκδήλωσης επιθυμείτε να διοργανώσετε μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα τέτοιο κτήμα δεξιώσεων. Τα κτήματα δεξιώσεων είναι άρτια εξοπλισμένα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και παρέχουν την πλέον πιο κατάλληλη υποστήριξη ενώ διαθέτουν υψηλή αισθητική – design, πολυμορφικότητα έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη.
 
Συνεργαζόμαστε με τα πλέον καλύτερα και σύγχρονα κτήματα δεξιώσεων στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
 
Μερικά από τα συνεργαζόμενα κτήματα δεξιώσεων στην Αθήνα είναι:
Κτήμα Κοκοτού, The Residence..
 
Πιστεύουμε πως τέτοιοι μοναδικοί χώροι όπως τα παραπάνω κτήματα δεξιώσεων θα είναι αντάξια των προσδοκιών σας και θα φιλοξενήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας με τον καλύτερο τρόπο φιλοξενίας που μόνο εμείς και οι συνεργάτες μας γνωρίζουμε.