ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εταιρικές εκδηλώσεις αποτελούν μία ευχάριστη νότα αλλά και σίγουρα ένα κομμάτι –σταθμό στην επαγγελματική σας ζωή, ενώ αντικατοπτρίζουν την εικόνα της επιχείρησής σας 

Στo TRCatering Experience αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε τις δικές σας εταιρικές εκδηλώσεις όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε! Οι άνθρωποι του TRCatering Experience γίνονται οι αχώριστοι σύμβουλοι για την επιτυχία της επαγγελματικής σας διοργάνωσης με την υπογραφή 5 αστέρων του Radisson Blu Park Hotel, δίνοντας έναν επικοινωνιακό χαρακτήρα στην εταιρική σας εκδήλωση. 
 
Μέσα από την εταιρική σας εκδήλωση προβάλεται η εταιρεία σας ενώ αποτελεί και ταυτόχρονα την καλύτερη διαφήμιση, γι αυτό το TRCatering Experience θα συμβάλει στην άρτια διεξαγωγή της εταιρικής σας εκδήλωσης και την προβολή της εταιρείας σας στους συνεργάτες σας.

Μία εταιρική εκδήλωση μπορεί να έχει επικοινωνιακό, φιλανθρωπικό, επαγγελματικό προωθητικό, εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Όποιος και να είναι ο σκοπός και ο στόχος της εταιρικής σας εκδήλωσης θα τον υλοποιήσουμε μαζί μέσα από πρωτότυπες και επαγγελματικές ιδέες έτσι ώστε να αποτυπωθούν οι καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς και στους καλεσμένους σας.  

Η πολύχρονη εμπειρία στην διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, η αξιοπιστία και η συνέπεια, η άρτια υποδομή σε σύγχρονο εξοπλισμό, οι πολυάριθμες παροχές και κυρίως ο επαγγελματισμός της ομάδας και των συνεργατών του TRCatering Experience κερδίζουν την εμπιστοσύνη πολλών ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών.

Μερικές από τις εταιρείες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους:
ORACLE, JANSSEN CILAG, ALPHA BANK, DELL, FIAT GROUP, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, MICHIGAN UNIVERSITY , MICROSOFT,NOVARTIS, PIERRE FABRE

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα μυστικά μιας πετυχημένης εταιρικής εκδήλωσης, η ομάδα του TRU Catering Experience θα προσφέρει πάντα την ιδανική πρόταση που θα ικανοποιήσει τον επαγγελματία.

Συνεργαζόμενοι με διοργανωτές εταιρικών εκδηλώσεων ( event planners ) ή απευθείας σε εταιρείες καταφέρνουμε να ξεχωρίζουμε και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.