ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Οι αίθουσες και οι χώροι δεξιώσεων γενικά αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, γι΄ αυτό στο TRCatering Experience προσφέρουμε υπηρεσίες εστίασης υψηλών προδιαγραφών με δυνατότητα συνεργασίας στο χώρο της επιλογής σας ή σε έναν ξεχωριστό χώρο που σας προτείνουμε από την γκάμα των συνεργαζομένων.
Θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αίθουσες και τους χώρους δεξιώσεων. Υψηλή αισθητική και μινιμαλισμός είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Πραγματοποιήστε τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας ή οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες υψηλού επαγγελματισμού του TRCatering Experience.
 
Οι αίθουσες δεξιώσεων του Radisson Blu Park Hotel Athens ξεχωρίζουν για το design αλλά και την σύγχρονη τεχνολογία. Η πολυμορφικότητα που διαθέτουν οι αίθουσες δεξιώσεων του Radisson Blu Park Hotel Athens διευκολύνουν για οποιαδήποτε εταιρική ή κοινωνική, μικρή ή μεγάλη εκδήλωση επιθυμείτε να διοργανώσετε. Εκτός όμως από τις αίθουσες δεξιώσεων του ξενοδοχείου το TRCatering Experience συνεργάζεται με τις καλύτερες αίθουσες και χώρους δεξιώσεων στην Αθήνα για την διοργάνωση της δικής σας  εκδήλωσης, από την μικρότερη έως και την μεγαλύτερη αίθουσα δεξιώσεων που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Τα συστατικά μιας επιτυχημένης εκδήλωσης είναι εκτός από την επιλογή της ιδανικής αίθουσας δεξιώσεων είναι η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών αλλά και η συνεργασία με επαγγελματίες που θα επιμεληθούν κάθε λεπτομέρεια για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης σας.
Για κάθε μικρή ή μεγάλη εκδήλωση διαθέτουμε την ιδανική πρόταση για τις καλύτερες αίθουσες δεξιώσεων στην Αθήνα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.
 
 
Μερικοί από τους συνεργαζόμενους χώρους  και αίθουσες δεξιώσεων:
 
Κτήμα Κοκοτού, The Residence, Ιπποστάσιο Μειμαρίδη, Μουσείο Αυτοκινήτου, Ελληνικός Ιππικός Όμιλος Αμαρουσίου, The Hub Events, Ίδρυμα Ευγενίδου, Aigis Suites κ.α., Μαρούσι Plaza
 
Εγγύηση ποιότητας που επισφραγίζουν και οι συνεργασίες μας με επαγγελματίες του χώρου όπως διακοσμητές, φωτογράφοι, ηχολήπτες, εταιρείες εξοπλισμού κ.α.
 
Το TRCatering Experience σας παρέχει υψηλές υπηρεσίες για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσής σας.