ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Κάντε μας συμμέτοχους στις πιο ξέγνοιαστες στιγμές σας, στη βάπτιση ή στο party των μικρών μας φίλων, που ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία σας. Προβάλετε το αγαπημένο σας παραμύθι που θυμάστε από την δική σας παιδική ηλικία μέσα από την βάπτιση του δικού σας ήρωα και πρωταγωνιστή της ζωής σας.
 
Μαζί με τους έμπειρους παιχνιδαγωγούς συνεργάτες μας, δημιουργούμε σκηνές από την φαντασία τους είτε στον δικό σας χώρο ή σε έναν από τους χώρους και κτήματα που με φροντίδα διαλέξαμε για εσάς, έτσι ώστε η βάπτιση του παιδιού σας να αποτελεί μια εμπειρία χαράς. Οι παιδικές φωνές θα δώσουν τον τόνο της γιορτής που πλέκει αρμονικά χρώματα, μπαλόνια, κλόουν, μικρές σκανδαλιάρικες πινελιές, λαχταριστές λιχουδιές, ατομικά καλαθάκια πικ νικ στολισμένα σε πολύχρωμες κορδέλες και συνθέτει ένα  ανέμελο σκηνικό βάπτισης που ταιριάζει ιδανικά στους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της ζωής σας.
 
Με παρουσία 20 χρόνων στον χώρο του catering το TRU Catering Experience θα δημιουργήσει για εσάς μια όμορφη, διασκεδαστική και ξέγνοιαστη βάπτιση.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα δημιουργήσει τα καλύτερα μενού για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους, θα δώσει την θεματικότητα και την πινελιά που εσείς θέλετε, για την ωραιότερη στιγμή – σταθμό στην ζωή σας ..την βάπτιση του παιδιού σας!!